Nieuws

Nieuwbouwplan Hoge Varen nadert voltooiing

23 februari 2017

Dat de economie zich herstelt is aan de woningverkoop in Hoge Varen wel te merken. Was er vorig jaar omstreeks deze tijd nog voldoende keus in kavels en twee-onder-een-kapwoningen; op dit moment is de spoeling dun. Recent zijn de laatste twee-onder-een-kapwoningen verkocht en dat betekent dat er nog slechts drie vrijliggende kavels beschikbaar zijn. Kavel 7, 38 en 41, alle drie op een hoek gelegen.

Op de vrijliggende kavels biedt de aannemer drie royale woningtypes aan, die op basis van de wens van de koper en via een groot aantal optiemogelijkheden naar eigen smaak kunnen worden aangepast. De verschillende modellen zijn modern afgewerkt en kenmerken zich door de grote ramen, veel lichtinval, sfeervolle details en royale dakoverstekken. Maar ook de mogelijkheid om de kavel puur als bouwgrond aan te kopen bestaat. De koper kan het ontwerp en de bouw dan zelf ter hand nemen.

Met de snelle verkoop van de laatste woningen in Hoge Varen heeft de ontwikkelaar zich gestort op de laatste stukken braakliggend terrein. Zo is aan de rand van het plan nog ruimte voor vijf zeer royale kavels die, zodra de laatste ontwerp- en infrastructurele zaken zijn afgestemd met alle betrokken partijen, in verkoop gaan. Het luxe woningtype dat voor deze kavels beschikbaar is wordt voorzien van een rieten kap en een vrijstaande garage eveneens voorzien van een rieten kap. Daarmee krijgen deze woningen aan de Zuiderzeestraatweg een authentiek karakter.

Ook de laatste nog vrijliggende grond aan de Ruiversdam wordt binnenkort definitief verkaveld. Naar alle waarschijnlijkheid komen hier nog vier twee-onder-een-kapwoningen en één vrije kavel, waarmee het plan Hoge Varen compleet is. Met de diversiteit aan woningen en prijsklassen, en de dorpse uitstraling die het plan heeft, is Hoge Varen daarmee een waardevolle aanvulling voor Hierden.

 

Aanbod

Vrije Kavel
€ 214.000 - € 265.000
Kavelopp. 482 - 1012 m²

Meer informatie »