Nieuws

Nieuwe tweekappers en kavels te koop

28 april 2016

Groen wonen in een royale tweekapper of uw eigen vrijstaande woning? In het project Hoge Varen in Hierden zijn weer diverse twee-onder-een-kapwoningen en twee kavels bestemd voor een vrijstaande woning te koop.

Tweekappers
Dat er al diverse tweekappers in het project gerealiseerd zijn maakt dat u zich al een goed beeld kunt vormen van de daadwerkelijke woningen. En met de vrijheden die er zijn in het indelen van de woning en de optie-mogelijkheden is iedere woning perfect naar wens te maken. De garage is standaard en de tweede etage zo ruim dat er nog makkelijk twee kamers gemaakt kunnen worden. De kavels varieren van 288m2 tot 429m2, zodat u de grootte van de tuin kunt aanpassen op de mate van groene vingers!
Samen bouwen met uw buren of vrienden? Zodra de beide woningen van een tweekapper verkocht zijn wordt gestart met de bouw.

Vrijstaande woning of bouwkavel
Kavel 31 en 51 zijn beschikbaar voor de bouw van een vrijstaande woning. U heeft de keuze uit drie royale woningtypes die op basis van uw wensen en de optiemogelijkheden die er zijn aangepast kunnen worden om er daadwerkelijk uw thuis van te maken. Moderne woningen met veel licht op een royale kavel.
Maar mocht u liever uw eigen weg inslaan dan kunt u er ook voor kiezen om alleen de bouwkavel af te nemen en zelf de bouw van uw woning ter hand te nemen. Kortom, aan u de keus!

Aanbod

Vrije Kavel
€ 214.000 - € 265.000
Kavelopp. 482 - 1012 m²

Meer informatie »